Προφίλ

Η Epsilon Software δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανογραφήσεων και των εμπορολογιστικών εφαρμογών από το 1987.  Επί σειρά ετών παρουσιάζει μια συνεχή εξελικτική πορεία υποστηρίζοντας μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Η εμπειρία μας πέρα του πολυετούς χαρακτήρα της συνδυάζεται άψογα με την τεχνογνωσία  και το άρτια εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, έτσι ώστε να επιλύουμε τις άμεσες ή έμμεσες ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας όσο απλές ή σύνθετες κι αν είναι.

Η εταιρεία μας  δίνει την καλύτερη δυνατή λύση στο χαμηλότερο κόστος σε άμεσους χρόνους, σε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, κάνοντας όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να μας εμπιστεύονται.

Στεγαζόμαστε σε σύγχρονα γραφεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας λογισμικού και μηχανογράφησης και προσφέρει περισσότερα από όσα υπόσχεται.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την διάθεση μας να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν συνεργάτες, κάνουν την εταιρεία μας μοναδική στο χώρο του Software.